Hyra stuga på Isaberg i vinter?


En skidsemester med familjen behöver inte innebära långa resor i besvärligt väglag. Väljer du Isaberg får du kort resväg men många liftar och backar på ett riktigt berg, från gröna till svarta, så hela familjen får sitt. En fjällsemester på hemmaplan, helt enkelt.
Isaberg stugby ligger i skogen vid bergets fot. Likheterna med de flesta fjällanläggningar är slående. Här bor du mitt i vildmarken och har nära till skidbackarna. De drygt 70 stugorna har från 4 till 12 bäddar och har högsta standard på kök, badrum och uteplatser. Har du husbil eller husvagn kan du bo på den 4-stjärniga campingen.

Det fjälllika berget har skidnedfarter i flera väderstreck och nivåer. Alla slags pister finns, från den branta svarta till den gröna barnbacken med lättanvänt åkband. Liftkapaciteten är stor och du tar dig hela vägen från dalen till bergets topp med den effektiva 6-stolsliften. Isaberg är Södra Sveriges största skidanläggning.

Inte långt till Isaberg!
Från Skåne, Blekinge, Halland och Västergötland har du sällan mer än 2 timmars resväg till Isaberg. Och då går resorna på betydligt bättre vägar än vägarna norrut. Den smidiga resan uppskattas inte minst av småbarnsfamiljerna. Bor man i Jönköping är bilresan till Isaberg mindre än en timma lång…