FMF Assistans – Vi finns här för dig!


FMF Assistans – Vi är vad vi lovar!

juridik personlig assistans

Robin Käcko är chefsjurist på FMF Assistans och han har hjälpt många familjer att få personlig assistans och det liv som de förtjänar.

FMF Assistans har kompetensen, viljan och förmågan att utföra personlig assistans med fokus på våra kunders önskemål. Vi lyssnar alltid på dig och det är dina speciella behov som styr vårt arbete. En transparent redovisning är lika självklart som kompetent personal som samtidigt lyssnar och bryr sig om dig som kund. Här har vi samlat snabbfakta och information som kan svar a på era funderingar och frågor. Kontakta oss gärna om du vill prata personlig assistans.

Juridiken inom LSS
Juridiken kring personlig assistans kan vara komplicerad och svårtolkad. Därför har vi på FMF Assistans en stark och trygg juridisk plattform med jurister som tar sig tiden och sätter sig in i din situation. All juridisk hjälp vi erbjuder är dessutom kostnadsfri för dig som kund.

FMF Assistans har sitt huvudkontor i Örebro och med regionkontor i Stockholm, Malmö, Stenungsund och Skövde. Man har kunder över hela Sverige, från Malmö i söder till Kiruna i norr.