Aros Kapital – Göteborg


Aros Kapital – allt annat än en bank

Aros Kapital är experter på företagsfinansiering för både små och medelstora företag. Men trots att man gör exakt samma saker som banken är man inga direktörer, man är entreprenörer. Aros tror på innovation, inte förlegad tradition. Man agerar istället för diskuterar och man ser möjligheter där andra bara ser hinder. Man ser människan när andra bara ser siffror. Med Aros kapital får du en partner, någon att utvecklas med. Här och nu. För vi har tagit bort det omständliga, det krångliga och svåra. Kvar finns det enkla, det snabba och personliga. Och det har gjort Aros till allt annat än en bank.

sparande företagslån leasing fakturaköp inkasso factoring

Snabbare och flexiblare

Men trots att man är snabbare, enklare och flexiblare än ”gammelbankerna” någonsin kommer vara, så tummar man aldrig på tryggheten. Aros har kreditmarknadstillstånd från Finansinspektionen och är anslutna till Riksgäldens insättningsgaranti. Och till skillnad från många konkurrenter profiterar man inte på konstgjord andning åt företag i kris.

Aros Kapital tänker långsiktigt

Aros kapital tänker långsiktigt och man vet att över tid är det en bättre affär att hjälpa företag att växa och företagare att nå sin fulla potential. Och eftersom man vill ha en lång och sund relation med kunden så spelar man med öppna kort. Aros tror på transparens och ömsesidig respekt. På partnerskap och samarbete. Därför kommer man aldrig tvinga kvar dig med snåriga avtal. Alla Aros avtal är enkla och har inga bindningstider. Du, som kund, samarbetar med Aros för att du vill – inte för att du måste.

Tjänster för företagare, hos Aros Kapital;
Fakturaköp – Företagslån – Leasing – Inkasso