Aramia Omsorg – Skövde


Psykiatriboende för vuxna män och kvinnor

psykiatriboende jönköping skövde

Sjogerstad heter detta boende som tidigare har varit en skola, med 10 nyrenoverade och fräscha lägenheter.

Aramia Omsorg är ett företag har varit etablerade sedan 2007 i Skaraborg. Under 2018 har vi expanderat med ytterligare ett psykiatriboende, LSS för servicebostad med 15 nya lägenheter i Skultorp. Vi är belägna i utkanten av Skövde med bra möjlighet till goda kommunikationer till större städer. Våra två psykiatriboenden, Sjogerstad SoL&LSS och Skultorp LSS ligger i natursköna omgivningar med fina promenadstråk och badsjö nära. Aramia Omsorg har idag några större ramavtal med stora kommuner såsom Göteborg, Mölndal och Jönköping samt Värnamo kommun där de flesta Smålandskommunerna ingår.

Aramia Omsorg har idag tillstånd ifrån IVO att bedriva psykiatriboenden, bostad med särskild service enligt SoL och LSS. Vi har ett gott renommé bland våra uppdragsgivare och många av våra kunder har haft sitt boende hos oss under lång tid. Kompetensen i personalgruppen är blandad, undersköterskor med psykiatri inriktning, behandlingsassistenter, socionomer, vaktmästare och transportör, psykiatrisjuksköterskor med DBT samt kognitiv terapi kompetens samt erfarenhet av både psykiatri och somatik. De flesta har en tidigare erfarenhet av jobb inom psykiatrin.

Aramia Omsorg arbetar med social rehabilitering där omvårdnad och rehabiliteringsinsatser baseras på ett miljöterapeutiskt och kognitivt förhållningssätt. Vi jobbar med struktur, delaktighet och tydlighet, ett lågaffektivt bemötande och i övrigt enligt evidensbaserade metoder. VD och huvudägare är Gabriel Güner och Daniel Güner. Verksamhetsansvarig och föreståndare är Ann-Marie Samuelsson.

Läs mer om Aramia Omsorg på deras hemsida