Per Holknekt föreläser den 14/11, Jönköpings Teater


Profil Agency och Talarforum presenterar, Per Holknekt!!!

Per Holknekt firar föreläsning #1000 där han delar med sig av sitt gränslösa arkiv av upplevelser och erfarenheter som gör honom unik. Kom, upplev och bli inspirerad av Pers berättelser från hans sällsynta, inspirerande och mångfacetterade livsresa som både inspirerar, skapar förståelse och sätter spår.

”Per bjöd verkligen på sig själv och trollband publiken vid vårt event.”

Per har inte bara hunnit startat 32 bolag, varav ett börsnoterades och värderades till en miljard kronor, han har också levt som hemlös och förlorat både jobb och familj p.g.a. missbruk. Per har en unik förmåga att förvandla aska till eld. Han är tacksam för vad livet gett honom och berättar både om motgångarna i livet samt utmärkelserna som bl.a. Årets bolagsgrundare, Årets Exportbolag, Årets Inspiratör med mycket mera.

Med sin djupa kunskap och långa erfarenhet inom bolagsutveckling, varumärkesarbete/strategier samt entreprenörskap förmedlar Per utöver inspiration, skratt och tårar värdefulla nycklar, lärdomar, insikter och metoder som enkelt kan användas och appliceras på precis vem och vad som helst.

”Årets inspirerande föreläsare 2017”

”Per Holknekt spent half a day with us at IKEA in Spain, and what come out was pure magic!”

“Alla ledare, såväl formella som informella har att lära av Per”

“Per snittar 4,9 av 5,0”

“Galenskap, superförstånd och nycklar som precis alla borde få ta del av”

Boka dina biljetter här